Language:

AjankohtaistaInari Business Race tuo yrittäjät ja nuoret yhteen

elokuuta 23, 2017
Sunnuntaina 3.9. klo 15-18 vietetään Yrittäjän päivän kunniaksi järjestettävää Inari Business Race -tapahtumaa. Tapahtumaa on tekemässä laaja joukko paikallisia toimijoita ja tapahtumapäivänä pääosassa ovat paikalliset yrittäjät ja nuoret yhdessä. 
Valtakunnallista Yrittäjän päivää vietetään tänä syksynä jo 20. kerran. Inarin kunnassa sitä juhlistetaan toiminnallisella Inari Business Race -tapahtumalla. Tapahtuma kokoaa joukon paikallisia yrittäjiä sekä nuoria yhteen ja sen tarkoituksena on edesauttaa yrittäjien keskinäistä sekä yrittäjien ja nuorten välistä vuorovaikutusta. 

Yrittäjät sekä SAKK:n 3. vuosiluokan merkonomiopiskelijat ovat ideoineet ja toteuttaneet tapahtumaan tehtäväradan, jota tapahtumayleisö pääsee suorittamaan. Omalaatuisessa kymmenottelussa ei pelkällä voimalla ja nopeudella pärjää, vaan tehtävärasteja on aina tietokilpailusta vesimittarin vaihtoon.  Tapahtuman juontaa Ivalosta kotoisin oleva liikunta-alan yrittäjä Laura Peippo.

Tapahtuma on luonteeltaan rento ja leikkimielinen. Paikalle toivotaan runsaasti yleisöä suorittamaan rataa tai kannustamaan muita. Radalle saa osallistua yksin, kaverin kanssa tai joukkueella. Lisätietoa tapahtumasta löytyy tapahtuman Facebook-sivuilta.
 
Inari Business Race -tapahtuman aikataulu:

klo 15 Tapahtuman avaaminen / Elinkeinojohtaja Samuli Mikkola
klo 15.15 - 16.50 Lähdöt radalle 
klo 17.30 Arvonta kaikkien radan suorittaneiden kesken
klo 18 Tapahtuma päättyy

Koko tapahtuman ajan alueella on maksuton ruokatarjoilu

Palkinnot:

- 100 €:n lahjakortti Maali- ja Konekotaan
- 50 €:n lahjakortti Hotelli Ivaloon
- 50 €:n lahjakortti Hotelli Kultahippuun
- 50 €:n lahjakortti Sávjaan 
- Useita tavarapalkintoja

Arvontaan osallistuvat kaikki määräaikaan mennessä palautetut rastikortit, joissa on jokaiselta rastilta saatu merkki.