Language:

AjankohtaistaInari-vaatemallisto

tammikuuta 03, 2017

Inarin kunta ja Vokant Group Oy ovat aloittaneet yhteistyön koskien Inari-vaatemallistoa. Yhteistyöllä tavoitellaan kotimaisia ja kansainvälisiä markkinoita, sekä näkyvyyttä Inarin kunnalle. Vokant Group Oy suunnittelee, valmistuttaa ja markkinoi vaatemallistoja Inari-tuotemerkein. Mallistot suunnitellaan Suomessa.

Vokant Group Oy on urheilu- ja vapaa-ajantuotteiden maahantuoja. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Helsingin Pitäjänmäessä, ja myyntikonttorit Moskovassa ja Shanghaissa. Vokant Group Oy:n tuotevalikoimaan kuuluvat kaikki pukeutumisen tuoteryhmät.

Inari-mallisto on ylpeä pohjoisista juuristaan. Lapin ainutlaatuinen luonto, väkevä historia sekä elämyksellinen kulttuuriperintö ovat lumonneet ja inspiroineet ihmisiä läheltä ja kaukaa.

Inari-tuotteissa yhdistyvät urbaani estetiikka, harkittu design ja pohjoisen ilmaston vaihtuviin olosuhteisiin sopivat nykyaikaiset materiaalivalinnat. Vastuullisuus, ihmisten ja eläinten hyvinvointi, sekä luonnonvarojen kunnioittaminen ovat malliston suunnittelua ohjaavia arvoja. Inari-mallistoissa on myös kotimaisia tuotteita, joiden valmistaminen tukee suomalaista vaateteollisuutta.

Lisätietoja:

Samuli Mikkola, Inarin elinkeinojohtaja,  samuli.mikkola@inari.fi

Jukka Lääveri, johtaja Vokant Group Oy, jukka.laaveri@vokant.fi