Language:

AjankohtaistaHaetaan kansainvälisten asioiden koordinaattorin vuorotteluvapaan sijaista

tammikuuta 21, 2016
Hakuaika päättyy 12.2.2016 klo 14.00 Haku kuntarekry.fi -sivun kautta
Etsimme vakituisen toimenhaltijan vuorotteluvapaan ajaksi haasteita pelkäämätöntä

KANSAINVÄLISTEN ASIOIDEN KOORDINAATTORIN SIJAISTA

ajalle 29.3.2016 – 23.3.2017. Valitun tulee täyttää Työ- ja elinkeinokeskuksen vaatimukset vuorotteluvapaan sijaiselle.

Kansainvälisten asioiden koordinaattorin sijaisen tehtävänä on hoitaa kansainvälisen kuntayhteistyön järjestely- ja yhteydenpitotehtäviä, edistää kv. yritysyhteistyötä ja yritysten kv. osaamista, suunnitella ja toteuttaa kv. kehittämishankkeita sekä järjestellä kv. tapahtumia, tapaamisia, tilaisuuksia ja matkoja. Työtehtäviin kuuluu tarvittaessa myös tulkkaaminen ja kääntäminen mm. englanniksi kunnan eri osastoille.

Toimen kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto, erinomainen englannin ja sujuva ruotsin tai norjan kielen suullinen ja kirjallinen taito. Venäjän ja muiden kielten taito luetaan eduksi. Odotamme hyviä yhteistyövalmiuksia ja positiivista asennetta sekä kulttuurien tuntemusta. Kansainvälinen työkokemus vienti- tai tuontitoiminnasta sekä hanketoiminnan ja elinkeinotoiminnan tunteminen luetaan hakijalle eduksi.

Kansainvälisten asioiden koordinaattorin tehtäväkohtainen palkka on 3128 euroa / kk. Noudatamme KVTESiä. Sijaisen toimipaikka sijaitsee Ivalossa Elinkeinotalolla, mutta tehtävän hoitaminen edellyttää matkustusvalmiutta ja oman auton käyttömahdollisuutta.

Mikäli kiinnostuit sijaisuudesta, lähetä hakemuksesi Kuntarekry.fi:n kautta perjantaihin 12.2.2016 klo 14 mennessä. Työavain 97022. 

Lisätietoja antaa va. elinkeinojohtaja Marja Männistö, gsm. 0400-231 765 tai marja.mannisto@inari.fi. www.nordicainari.fi.

Huomioithan, että työsuhde alkaa ehdottomasti 29.3.2016, alkamispäivää ei voi myöhäistää tai aikaistaa.

Inari on Suomen suurin kunta. Sen voimavara on mahtava luonto, josta voi olla aidosti ylpeä. Inarin helmi ja aarreaitta on ainutlaatuinen ja karun kaunis Inarijärvi, joka on Suomen kolmanneksi suurin järvi. Luontoarvojen ja puhtauden ympärille rakentuva lappilainen elämäntyyli kiinnostaa ja vetää puoleensa. Elinkeinot & kehitys Nordica vastaa Inarin kunnan elinkeino-, yritys- ja kansainvälisyyspalveluista sekä kehittämishankkeista ja elinkeinopoliittisesta edunvalvonnasta.

Työhakemus Kv-koordinaattorin sijaisuus 2016-2017.pdf