Language:

AjankohtaistaInari on saanut Samuli Mikkolasta uuden elinkeinojohtajan

huhtikuuta 10, 2016
Samuli Mikkola, YAMK Insinööri Utsjoelta astui elinkeinjohtajan virkaan 1.4.2016
Inarin kunta sai utsjokelaisesta YAMK Insinööri Samuli Mikkolasta uuden elinkeinojohtajan 1.4.2016 alkaen. Mikkola toimii myös Kiinteistökehitys InLike Oy:n toimitusjohtajana.

Mikkola vastasi kysymykseen miten hän lähtee luotsaamaan Elinkeinot & kehitys Nordicaa eteenpäin uutena elinkeinojohtajana: "Elinkeinotyötä tullaan jatkamaan Inarin vahvuuksien; puhtaan luonnon, toimivan palvelurakenteen ja infrastruktuurin sekä aitojen ihmisten voimin Inarin elinkeinostrategian 2014-2016 viitoittamalla tiellä."

Mikkola visioi tulevaisuutta: "Tärkeiksi tulevaisuuden hankkeiksi ja tavoitteiksi näen yrittäjien aktivoinnin, jolla tavoitellaan verkostoitumista yhteisten tavoitteiden ja päämäärien eteen. Mitä enemmän päästään kilpailusta kohti yhteistyötä, sitä vahvemmaksi kuntamme elinkeinorakenne tulee. Tähän tavoitteeseen liittyy myös kiinteästi tuotteistamisen kehittämisen näkökulma, erityisesti palveluvaltaisilla aloilla, kuten matkailussa."
 
Mikkolan mielestä toimivat liikenneyhteydet, niin maassa kuin ilmassa, ovat elintärkeitä Inarin kunnalle ja näiden eteen tehdään töitä nyt ja tulevaisuudessa. Toimiva kaavoitus ja usko kuntamme tulevaisuuteen tuo alueelle suuriakin investointeja, joista tuoreimpana esimerkkinä Holiday Club:in projekti, jonka puitteissa Saariselän alueelle rakennetaan 118 uutta lomaosaketta seuraavien vuosien aikana. Nämä ja muut positiiviset uutiset, joita kuulee viikoittain, kertovat siitä pitkäjänteisestä työstä, jota edeltäjäni elinkeinotoimessa, yksikkömme työntekijät sekä kunnan poliittiset päättäjät, virkamiehet ja vastuuhenkilöt ovat tehneet. Yhteenvetona Samuli kiteyttää: "Tästä on hyvä jatkaa."

Samuli Mikkolan työpiste on Elinkeinotalolla Sairaalantie 3 b:ssä. Tervetuloa tutustumaan!

Yhteystiedot: Elinkeinojohtaja Samuli Mikkola, samuli.mikkola@inari.fi, gsm 040 635910